Rumakustik
Rumakustik

Rumakustik

Med rumakustik menes der det lydmæssige indeklima i et rum. I mange rum er det akustiske indeklima ikke optimalt for rummets funktion. Det kan komme til udtryk ved rungen, larm eller en følelse af at man ikke kan høre hinanden selvom den man taler med står tæt på én, så man er nødt til at overanstrenge sin stemme. De akustiske forhold i de lokaler, vi opholder os i, er utrolig vigtige. Dårlig akustiske forhold kan føre til tab af taleforståelse, stress og i slemme tilfælde høreskader. Disse problemer kan dog udbedres, og det hjælper vi gerne med.

 

Dansk Lyd Consult har stor erfaring med at optimere de akustiske forhold i alt fra mødelokaler til restauranter til daginstitutioner, og vi kan også finde en løsning på dit problem.  Vi måler efterklangstiden og bruger den til at designe den bedste løsning for jeres lokale. Hvert lokale præsenterer en ny udfordring, men vi hjælper jer med at opnå den optimale akustiske løsning uden at gå på kompromis med indretningen og udseendet af lokalet. Desuden er vi bekendt med de gældende krav og regler i bygningsreglementet, både det nyeste og ældre, og kan rådgive om hvilke krav der skal følges for skoler og institutioner, samt hvilke anbefalinger der er til kontorer og bygninger med andre forhold.

 

Vi leverer altid en uvildig løsning, da vi mener, at det er vigtigere, at vores kunder får den rigtige løsning fremfor at støtte specifikke producenter.

 

Du kan læse om en af vores opgaver indenfor rumakustik her.

 

Kontakt os

Dansk Lyd Consult ApS 

Adresse: Bagsværd Hovedgade 141,

2880 Bagsværd

 

Email: info@dansklydconsult.dk

Telefon: 70 20 67 30

 

CVR. 36067535