Rumakustik

Projekter indenfor rumakustik

Før

Efter

Klassisk spisesal og mødelokaler

 

En virksomhed i Hellerup har tre mødelokaler, der alle led under dårlige akustik forhold. De ønskede en løsning, der gjorde det muligt at have møder, hvor man kunne høre, hvad der blev sagt ved den anden ende af bordet og gå fra mødet uden hovedpine. Mødelokalerne ligger dog i en gammel, flot bygning, hvor to af mødelokalerne har lofte med stuk, og det var derfor vigtigt for kunden, at det flotte interiør blev bevaret.

 

Da de flotte lofter gerne skulle bevares og være synlige var traditionelle lyddæmpende plader i loftet ikke en mulighed. Derudover ønskede ejerne ikke synlige lyddæmpende plader på væggene. Desuden var den ene væg i et af mødelokalerne krumt som det ses på billederne til højre.

 

Dansk Lyd Consult målte de akustiske forhold, vurderede og beregnede, hvor meget absorption der skulle til for at få et behageligt indeklima.

 

Løsningen blev derfor, at væggene blev behandlet med akustikpus. Resultatet kan ses på billederne til højre. Som det ses på billederne er løsningen så godt som usynlige, hvilket betyder, at lokalerne har beholdt deres flotte udseende, samtidig med, at de nu kan benyttes til møder uden de tidligere gener.


I lydfilen under billederne kan du høre hvordan lokalet lød akustiks før der blev lavet akustikpuds og efter. 

 

 

Kontakt os

Dansk Lyd Consult ApS 

Adresse: Bagsværd Hovedgade 141,

2880 Bagsværd

 

Email: info@dansklydconsult.dk

Telefon: 70 20 67 30

 

CVR. 36067535