Projektering

Projektering

Nyt byggeri

Dansk Lyd Consult rådgiver, når du skal planlægge nyt byggeri, så du er sikret, at konstruktionen kan overholde de gældende regler i bygningsreglementet. På den måde sikrer du, at der er styr på de akustiske forhold, når konstruktionen står færdig, så du slipper for at skulle lave det hele om igen.

 

Renovering

Skal du i gang med at renovere en gammel bygning eller lejlighed, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det nuværende bygningsreglement kommer til at gælde, også selvom bygningen ikke opfyldte bygningsreglementet før renoveringen. Dansk Lyd Consult kan komme ud og foretage de nødvendige målinger inden renoveringen starter, rådgive ud fra disse målinger og på den måde sikre dig, at du står med et færdigt produkt, der opfylder det nuværende bygningsreglement.

 

Konvertering af erhverv til beboelse

Overvejer du at konvertere en bygning eller nogle lokaler, der tidligere har været brugt til erhverv, til boliger, så skal du være opmærksom på, at der ofte er strengere akustiske krav til beboelse end erhverv. Dansk Lyd Consult kan vejlede om, hvordan du bedst konverterer boligen eller lokalerne, så du sikrer, at de nye boliger kommer til at opfylde kravene i bygningsreglementet.

Kontakt os

Dansk Lyd Consult ApS 

Adresse: Bagsværd Hovedgade 141,

2880 Bagsværd

 

Email: info@dansklydconsult.dk

Telefon: 70 20 67 30

 

CVR. 36067535