Ydelser

Ydelser

 

Dansk Lyd Consult giver uvildig og personlig rådgivning indenfor lyd, støj og akustik. Vores målinger udføres efter gældende standarder og vi rådgiver indenfor vejledninger og krav på de gældende områder. Vi kender de præcise krav og anbefalinger i det gældende bygningsreglement BR18, men også tidligere bygningsreglementer som BR15, BR10 og endnu ældre. Læs nærmere her om, hvilke ydelser vi tilbyder, og er du i tvivl, om vi yder netop det, du har brug for, så kontakt os her.

Rumakustik

Rumakustik

 

Vi rådgiver om, hvordan du får en mere behagelig akustisk atmosfære i din restaurant, børnehave, skole, mødelokale eller lignende. Vi måler efterklangstiden og kommer med anbefalinger som ikke går på kompromis med indretningen.

 

Lydmåling

 

Vi foretager trinlydsmålinger, luftlydsmålinger og støjmålinger i henhold til gældende SBi-ansvisninger og giver rådgivning til, hvad der skal til for at bygningsreglementet bliver overholdt.

 

Projektering

 

Vi rådgiver om de akustiske og lydmæssige  forhold allerede i projekteringsfasen. Konstruktionen af dit byggeri har stor betydning for de lydmæssige forhold. Vi rådgiver allerede i projekteringsfasen, så du kan have den optimale løsning inden byggeriet går i gang.

 

Kontakt os

Dansk Lyd Consult ApS 

Adresse: Bagsværd Hovedgade 141,

2880 Bagsværd

 

Email: info@dansklydconsult.dk

Telefon: 70 20 67 30

 

CVR. 36067535