Lydmåling
Lydmåling

Lydmåling

Der kan være mange forskellige årsager til at du har brug for en lydmåling, måske er der blevet stillet krav om dokumentation om lydforhold af kommunen i din byggetilladelse eller måske er du generet af støj?

 

Bygningreglementet stiller krav til lydforholdene i boliger og anbefalinger til flere forskellige bygningstyper. Der findes krav til luftlydisolation, trinlydniveau, installationsstøj, trafikstøj og rumakustik. Dansk Lyd Consult foretager målinger af samtlige typer af lyd, så du kan dokumentere at dit byggeri overholder dem. Desuden rådgiver vi dig til hvordan du kommer til at overholde kravene, hvis det er nødvendigt.

 

Dansk Lyd Consult foretager de nødvendige lydmålinger og støjmålinger, og udfærdiger en grundig rapport med den information både du og/eller kommunen behøver.

Vores målinger er altid udført efter de gældende standarder med kalibreret udstyr, så vi sikrer os, at resultaterne er korrekte.

 

Luftlydsmålinger

 

Med luftlyd menes der den lyd som bevæger sig gennem luften. Der stilles krav til luftlydisoleringen mellem rum i bygningsregelementet. Dansk Lyd Consult udfører luftlydmålinger og sammenligner med de gældende regler i bygningsreglementet. 

 

Læs mere

Trinlydsmålinger

 

Med trinlyd menes der den lyd som bevæger sig gennem bygningens konstruktionsdele. Der stilles krav til trinlydsniveauet mellem rum i bygningsregelementet. Dansk Lyd Consult udfører trinlydsmålinger og sammenligner med de gældende regler i bygningsreglementet. 

 

Læs mere

Installationsstøj

 

Installationsstøj kan være til gene og derfor stilles der krav til installationsstøj bygningsregelementet. Dansk Lyd Consult målinger installationsstøj og sammenligner med de gældende regler i bygningsreglementet. 

 

Læs mere

Trafikstøj

 

Trafikstøj er et stigende problem i Danmark og i mange tilfælde kan det forbedres med en lydisolerende facade eller støjreducerende vinduer. Dansk Lyd Consult måler lydisolationen af jeres vinduer eller facade og rådgiver til lydreducerende muligheder.

 

Læs mere

Kontakt os

Dansk Lyd Consult ApS 

Adresse: Bagsværd Hovedgade 141,

2880 Bagsværd

 

Email: info@dansklydconsult.dk

Telefon: 70 20 67 30

 

CVR. 36067535